Köpa el cigg i butik

​​Det är många som vill sluta röka och när de gör det så går många över till el cigg. Man kan då undra vart kan man köpa el cigg i Sverige. Det finns många olika ställen både i fysiska butiker samt online. Priserna varierar och mindre orter kan ha ett mindre utbud av platser där man kan köpa el cigg och då kanske online är det bästa stället. Om man är ute efter ett specifikt märke eller en specifik färg eller form kan man kanske också tvingas handla online även om butiker som säljer el cigg tar in ett större utbud.

Om det nu är så att man vill köpa el cigg så kan man börja kolla runt där man bor. Många butiker säljer vätskan och även själva cigaretten som man behöver ha. Så hittar man vätskan så hittar man i regel även el ciggen och om inte så kan de hjälpa en att hitta produkten eller tipsa om hemsidor man kan köpa ifrån. Det krävs ofta att man är över 18.

Köpa el cigg online

Det är även många som väljer att köpa el cigg online eftersom priserna i regel är mycket lägre. Förutom lägre priser kan man hitta fina färger och utformningar. Många köper även vätska till och det finns många fler smaker att välja mellan än det finns i butiker. Dessutom får man produkten hem till dörren eller till ens närmaste utlämningsställe.

När man handlar online så är det absolut krav på att man är 18 år när man köper sin produkt. Nackdelen som också finns är att man måste vänta på sin el cigg medan den transporteras hem till en. Detta kan ta en vecka eller mer om man har otur. Om man har riktig otur så är el ciggen sönder och då är det svårare och jobbigare att reklamera än om man köper i en butik nära en där man bor. Köper man online måste man kontakta företaget, skicka tillbaks vara och få en ny eller få pengarna tillbaks och detta kan ta tid.​